Aktuellt juni-23

6 juni: Motorhistoriska dagen uppmärksammas i anslutning till firandet av Nationaldagen. Vi kommer i samarbete med arrangören Sundsvalls kommun, att visa upp några utvalda fordon från klubben. Vår utställningsyta ligger utefter Storgatan, strax söder om Vängåvan och där finns vi mellan kl 11-16.

7 juni: Premiär för Onsdagsträffar. Samling på Torget kl 18 och avfärd mot ett utflyktsmål kl 19. Fikabiljetter delas ut till medlemmar.

14 juni: Samling på Torget kl 18 och avfärd mot ett utflyktsmål kl 19. Fikabiljetter delas ut till medlemmar.

17 juni: Antikrundan / Gränsträff. I samarbete med Hälsinglands Fordonshistoriker anordnas en träff dit vi åker i egna fordon från olika väderstreck men strålar samman i Gränsfors Bruk. Där stannar vi och umgås mellan kl 11-15 och styr sedan hemåt efter en givande gränsträff.

En välsmakande lunchbuffé inkl kaffe serveras kl 11-15 på restaurang Augustas för 130 kr. Betalning sker med swish, kort eller kontanter. Den som tänker äta lunch måste anmäla det senast torsdag 15 juni med ett telefonsamtal till Lars Snellman tel 070-937 85 25.

Gränsfors Blomkruksfabrik håller öppet kl 10-14 för försäljning och genomför även guidade visningar. Smedjan och museet öppnar 1 juli.

Bent Fridholm kommer under dagen att informera om nya bränslen.

Kaffe och kaka finns att köpa på restaurang Augustas (inte smörgåsar).

Varmt välkomna till en trevlig dag med förhoppningsvis vackert väder!

( Den som vill ha sällskap längs vägen från Njurunda kan mötas på Myre Diner kl 10.)

20 juni: Sista dag för anmälan/betalning av 250 kr för bussresan som ska ske lördag 8 juli.

21 juni: Samling på Torget kl 18 och avfärd mot ett utflyktsmål kl 19. Nu får var och en ta med sig eget fika och avnjuta det på besöksmålet.

28 juni: Samling på Torget kl 18 och avfärd mot ett utflyktsmål kl 19. Fikabiljetter delas ut till medlemmar.

(Uppd 2023-06-01)