BUSSRESA lö 8 juli

Sundsvalls Motorveteraner bjuder in till en bussresa lördag 8 juli med två intressanta museibesök av vitt skilda slag och en gemensam lunch. Färden startar kl 9 från klubblokalen i Bergsåker med en stor, bekväm buss. Vi färdas västerut längs Ljungans dalgång mot Ånge där vi besöker Jiges Nostalgimuseum. Här visas mode under 100 år och nostalgiprylar från gamla tider i sju olika rum. Vi äter en gemensam lunch i Ånge och åker vidare mot Jämtland och Brattbytorpet. Där besöker vi ett utomhusmuseum av det annorlunda slaget med en bred palett av fordon. Innan hemfärd har man möjlighet att köpa fika/smörgås/korv i Götas café. Vi sätter oss i bussen och beräknar vara tillbaka i Bergsåker kl 19 efter en trevlig heldagsutflykt.

Egenavgiften är 250 kr/person och där ingår bussresa, lunch och entré. Betalning görs till kassör Jonas Pontén via swish 123 12 29 327 eller Plusgiro 876560-4 eller Bankgiro 644-6991 och måste vara inne senast tisdag 20 juni och glöm inte uppge namn.

Kontakta Ingrid Westlund på tel. 070-9931564 om det finns särskilda behov angående mat eller om du har frågor.

Varmt välkommen ombord med ett glatt humör och en egen vattenflaska!

/ Styrelsen

”Revsundsbygdens Omnibus är en ideell förening som har till uppgift att slå vakt om och bevara gammal motor- och fordonshistoria samt kulturhistoria i allmänhet både inom och utom vår bygd samt att kunna visa upp fungerande fordon och föremål för allmänheten och sprida kunskap om vårt tekniska arv.”

”En tidsresa hur modet ändrats under 100 år från 1890-1990 med tidsenlig musik, inredning, detaljer, nyhetsartiklar och foton. Väldigt mycket nostalgi utlovas.”

(Uppd 2023-04-17)