Aktiviteter

Lördagen den 25 maj 2019 var det Marknad på Bergsåkers Travbana. Klubben stod som värd för Norrlands största veteranfordonsmarknad som även omfattar prylar och kuriosa. Ca 80 funktionärer var verksamma för att ge besökarna full valuta för sitt deltagande.

Lördagen den 15 juni 2019 anordnade klubben ett Damrally. 20 ekipage samlades på Stora Torget och ca 50 damer hade klätt sig i tidstypiska kläder. Dagens färd på ca 5 mil hade 8 trevliga kontroller. I Matfors Folkets Park serverades en god lunch och åter på Stora Torget väntade en prisceremoni uppdelad på flera kategorier.

Under sommaren hade vi inte mindre än 13 Onsdagsträffar som lockade 80-100 personer varje gång. Vi samlades vanligtvis på Stora Torget under en timme och åkte sedan till ett mål där alla medlemmar bjöds på fika.

Lördagen 10 augusti 2019 gjorde vi en heldagsutflykt som vi kallade Antikrundan. Målet var Härnösands Bilmuseum med avbrott längs vägen för lekar och fika. 22 fordon med 48 personer deltog i denna trivsamma utflykt som även innehöll en gemensam lunch i Härnösand.

Under hösten 2019 har vi haft 6 välbesökta Klubbträffar där vi har lyssnat på musik i kyrkan, fått veta mer om både historia och geografi samt hur vi kan vara mer förberedda när/om något händer.

Lördagen den 7 december 2019 samlades närmare 100 personer på Knaust för att äta julbord. Ett mycket trevligt avslut på det gångna året.