Gränsträff lördag 15 juni 2024

Sundsvalls Motorveteraner anordnar lördagen den 15 juni en träff tillsammans med Hälsinglands Fordonshistoriker. En trevlig tradition som väcktes till liv förra året och som vi nu tänker fortsätta med. Sundsvalls Motorveteraner står i år för värdskapet.

Vi samlas kl 11 vid Myre Diner i Njurunda som ligger vid E4:an, strax söder om Njurunda kyrka. Där finns det gott om parkeringsplats för våra bilar och vi ser gärna att ni kommer med de äldre fordonen och kanske umgås utomhus en stund. Vill vi gå in så står ett eget utrymme med 30 platser till förfogande.

Kl 12 står en stor lunchbuffé uppdukad i restaurangen med rätter som borde passa alla smaker. Husmanskost med t.ex. stekt potatis och fläskfilé, indiskt, pizza, 2 vegetariska rätter, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe och morotskaka. Priset är 169 kr.

Efter att vi avslutat denna helgbuffé, sätter vi oss i fordonen och beger oss några kilometer norrut till Nolby Högar. Där tar vi del av en guidad tur i ett område med mycket intressant historia. Här finns Arkeologstigen och Norrlands största gravhög som är 1500 år gammal.

Gränsträffen avslutas ca kl 15-16 med någon form av fika som Sundsvalls Motorveteraner står för.

För att veta omfattningen av lunch och fika, vill vi att ni anmäler er med antal deltagare senast måndag 10 juni.

Medlemmar i Sundsvalls Motorveteraner skickar ett mail till bent@fridholm.st

Medlemmar i Hälsinglands Fordonshistoriker skickar ett mail till lars_ snellman@hotmail.se

Mycket välkomna! / Styrelsen för SMV

(Uppd 2024-05-12)